Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dziennikarka i kuratorka kulinarna Monika Kucia podczas...
fot. KR

Przepis na pierogi wigilijne na słodko, ze śliwką wędzoną i miodem. Poleca dziennikarka i kuratorka kulinarna Monika Kucia

Dziennikarka i kuratorka kulinarna Monika Kucia podczas międzypokoleniowego lepienia pierogów poleciła unikatowy przepis z suską sechlońską moczoną w trójnaku. Autorką przepisu jest Joanna Jakubiuk (pierwotnie Hanna Szymanderska, polska pisarka kulinarna). Jest to wersja pierogów na słodko. Przepis na pierogi znajdziesz w galerii

Zobacz również

Szefowie biur antykorupcyjnych Polski i Ukrainy spotkali się w Rzeszowie [ZDJĘCIA]

Szefowie biur antykorupcyjnych Polski i Ukrainy spotkali się w Rzeszowie [ZDJĘCIA]

Słynny most został wysadzony w powietrze. Odbudowa zajmie lata

NOWE
Słynny most został wysadzony w powietrze. Odbudowa zajmie lata

Polecamy

Jak podcierać się po kupie? Specjaliści odradzają używania tej jednej rzeczy

Jak podcierać się po kupie? Specjaliści odradzają używania tej jednej rzeczy

Najlepsze miejsca na grilla w mieście. O tym pamiętaj podczas grillowania

Najlepsze miejsca na grilla w mieście. O tym pamiętaj podczas grillowania

W tym roku na Dzień Matki zrobię to obłędne tiramisu truskawkowe. Smakuje jak raj

W tym roku na Dzień Matki zrobię to obłędne tiramisu truskawkowe. Smakuje jak raj