MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Warto twarde kawałki wieprzowiny, wołowiny lub drobiu...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyjątkowe 12 zastosowań sody oczyszczonej w kuchni. Dodaj szczyptę do gotującego się kalafiora i zobacz, co się stanie

Delikatniejsze mięso w smaku

Warto twarde kawałki wieprzowiny, wołowiny lub drobiu posmarować sodą oczyszczoną wymieszaną z wodą na gęstą pastę. Gotowe mięso trzeba umieścić w lodówce na kilka godzin. Mięso nadaje się do duszenia.

Zobacz również

Dotkliwa porażka Garbarni. Tylu goli w jednym meczu jeszcze nie straciła

Dotkliwa porażka Garbarni. Tylu goli w jednym meczu jeszcze nie straciła

Street Food Polska Festival. Smakowita podróż po kulinarnym świecie w centrum Kielc

Street Food Polska Festival. Smakowita podróż po kulinarnym świecie w centrum Kielc

Polecamy

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie