MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli melisę suszymy jeszcze latem, najlepszą opcją będzie...
fot. pixabay.com

Te zioła warto ususzyć jesienią i cieszyć się nimi przez całą zimę. Wykorzystasz je nie tylko w kuchni

Melisa

Jeśli melisę suszymy jeszcze latem, najlepszą opcją będzie ta na świeżym powietrzu. Zimą również można to zioło spokojnie suszyć, w tym wypadku wystarczy nam ułożenie łodyżek na tacce, a tackę wystarczy położyć na grzejniku. Można też do tego wykorzystać suszarkę elektryczną, odpowiednia temperatura do suszenia melisy to 30-35 st. C.

Zobacz również

Atalanta sięgnęła po wygraną w Lidze Europy. Niesamowita seria Bayer przerwana

Atalanta sięgnęła po wygraną w Lidze Europy. Niesamowita seria Bayer przerwana

Kuchenne Rewolucje w Karczmie Kujawskiej we Włocławku. Gessler zmienia to miejsce

Kuchenne Rewolucje w Karczmie Kujawskiej we Włocławku. Gessler zmienia to miejsce

Polecamy

Dlaczego seks boli w pozycji od tyłu? Ekspertka wyjaśnia

Dlaczego seks boli w pozycji od tyłu? Ekspertka wyjaśnia

Wykonałam proste zadanie matematyczne i dowiedziałam się, ile będę miała dzieci

Wykonałam proste zadanie matematyczne i dowiedziałam się, ile będę miała dzieci

Do mięsa na obiad robię taką młodą kapustę. Talerze wracają czyste

Do mięsa na obiad robię taką młodą kapustę. Talerze wracają czyste