Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 30
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
- W tym roku każda drużyna musiała przygotować potrawę...
fot. Jakub Keller

Konkurs „Alchemia i amory w kuchni” w Grubnie [zdjęcia, wideo]

- W tym roku każda drużyna musiała przygotować potrawę główną, która powinna składać się z pstrąga, pasternaka, topinamburu i sera dojrzewającego - tłumaczy Andrzej Wojciechowski z ZSP CKP w Grubnie, organizator konkursu. - Uczestnicy musieli przygotować też deser walentynkowy, którego główny składnik to powidła śliwkowe z Doliny Dolnej Wisły i miód wielokwiatowy – dodaje.

Zobacz również

Na A4 doszło do śmiertelnego wypadku z udziałem motocyklisty

Na A4 doszło do śmiertelnego wypadku z udziałem motocyklisty

W Tatrach majówkę zaczynamy od drugiego stopnia zagrożenia lawinowego ZDJĘCIA

W Tatrach majówkę zaczynamy od drugiego stopnia zagrożenia lawinowego ZDJĘCIA

Polecamy

Jedziesz odpocząć i pojawia się ona… Jak zapobiegać biegunce w czasie podróży?

Jedziesz odpocząć i pojawia się ona… Jak zapobiegać biegunce w czasie podróży?

Kosztuje niewiele, a działa cuda! Użyj jako krem do twarzy, rąk i stóp

Kosztuje niewiele, a działa cuda! Użyj jako krem do twarzy, rąk i stóp

Sprawdź najciekawsze atrakcje Warszawy. Co robić w stolicy podczas majówki?

Sprawdź najciekawsze atrakcje Warszawy. Co robić w stolicy podczas majówki?