MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie pychotki zacznij od zagniecenia kruchego...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto Pychotka na dużą blachę. Przepis na wyjątkowy rarytas na święta i nie tylko. Fenomenalne ciasto z kremem, bezą i powidłami śliwkowymi

Ciasto pychotka. Krok 1.

Przygotowanie pychotki zacznij od zagniecenia kruchego ciasta: mąkę posiekaj z masłem, dodaj żółtka, cukier i proszek do pieczenia. Całość szybko zagnieć rękami w zwarte ciasto, owiń folią spożywczą i schowaj do lodówki na minimum 30 minut.

Zobacz również

25 proc. pacjentów nie przychodzi na umówione wizyty u lekarzy w Zakopanem

25 proc. pacjentów nie przychodzi na umówione wizyty u lekarzy w Zakopanem

Oficjalnie! Kiko Ramirez odchodzi z Wisły Kraków

Oficjalnie! Kiko Ramirez odchodzi z Wisły Kraków

Polecamy

Zachwycająca tarta z truskawkami i mascarpone. Zniknie do ostatniego okruszka

Zachwycająca tarta z truskawkami i mascarpone. Zniknie do ostatniego okruszka

Nowe dopłaty dla przemysłu energochłonnego. Firmy mogą liczyć na wsparcie

Nowe dopłaty dla przemysłu energochłonnego. Firmy mogą liczyć na wsparcie

Światowy Dzień Hamburgera. Wraca moda na fast foody!

Światowy Dzień Hamburgera. Wraca moda na fast foody!